Dobrodelna prireditev Vrtca Lavra

Vabilo na dobrodelno prireditev
dramsko igro »Sneguljčica in sedem palčkov«

 

V šolskem letu 2011/2012 smo v Vrtcu Lavra pripravili dramsko igro pravljice bratov Grimm »Sneguljčica in sedem palčkov«. Igro je režirala vzgojiteljica s. Ivica Oblak s sodelavkami, zaigrali pa so starši in otroci iz našega vrtca.

Pri pravljici Sneguljčica in sedem palčkov želimo gledalcem z besedo in kretnjo izraziti doživljanje pravljice, pobližje jim prikazati sporočilo pravljice, vzbuditi njihovo domišljijo, jih razveseljevati in čustveno obogatiti ter jim odkriti doživljanje in čutenje, ki ga potrebujemo za psihološko in duhovno rast.

V sklopu večera bodo otroci zapeli tudi nekaj pesmi, ki smo jih v šolskem letu 2009/2010 izdali na zgoščenki »Male pesmi za Boga 3«. Pod vodstvom vzgojiteljice s. Ivice Oblak pojejo otroci od 3-6 let. Zaradi otroških glasov ima petje poseben čar, ki ga vsi poznamo. Izraža navdušenje in spontanost majhnih otrok.

Z dramsko igro in glasbenim vložkom želimo zbrati del denarja za nakup novega vozila, ki ga potrebujemo za potrebe vrtca in zavoda, kajti obstoječi je star že 12 let in v zelo slabem stanju.

Voditi in skrbeti je potrebno za obe enoti, tako v Murski Soboti kot tudi na Tišini. Za kvalitetno vzgojo in varstvo je potrebno nenehno izobraževanje vzgojiteljskega kadra, kateri uporablja vozilo za prevoz na izobraževanja. Dnevno vozimo hrano v enoto na Tišini. Občasno pa potrebujemo prevoz tudi za druge namene. Zaradi naštetih potreb nujno potrebujemo novo vozilo.

Tako Vas (otroke, sestre, brate, mame in očete, babice in dedke, tete, strice, prijatelje in druge znance) prisrčno vabimo na ogled dobrodelne dramske uprizoritve, ki bo

v sredo, 25. 4. 2012, ob 18.00 uri
v Grajski dvorani v Murski Soboti.

Vstopnina je 5 € (možni so tudi prostovoljni prispevki).

Vljudno vas vabimo, da se prireditve udeležite v čim večjem številu in tako pomagate Vrtcu Lavra pri nakupu novega vozila.

PODARITE SVOJ ČAS OTROKOM!