Poletni oratorij Bled

 

KDAJ: od 4. julija do 9. julija 2016 vsak dan med 9. in 15. uro pred župniščem.

KJE: na dvorišču pred cerkvijo sv. Martina na Bledu


»Hočem Te ljubiti …«
(sv. Terezija Deteta Jezusa)

Letošnji oratorij bo zaznamoval lik svete Terezije Deteta Jezusa. Njena največja želja je bila, da bi čim več ljudi razumelo, kako preprosto je ljubiti dobrega Boga z vsemi svojimi močmi. Tudi mi bomo s pomočjo oratorijske zgodbe, katehez, delavnic in iger oznanjali Ljubezen, ki nam jo daje Bog. Šli bomo tudi na celodnevno romanje, oratorij pa zaključili s sveto mašo ter družabnim dogodkom za starše in družine.

 

Oratorij je namenjen vsem osnovnošolcem. Za mlade najstnike (otroke višjih razredov, 6-9.r.) pripravljamo nekaj posebnih dejavnosti znotraj oratorijskega programa. Poleg tega bomo z njimi podaljšali en oratorijski dan (predvidoma v četrtek 7. julija do 21. ure), da bi se tako še bolj spoznali z animatorji in odkrivali lepoto sodelovanja v župnijski skupnosti.

 

Prijavnico dobite v cerkvi sv. Martina na Bledu ali pri sestrah na Partizanski c. 6. Izpolnjeno prijavnico oddate najkasneje do 12. junija, da bomo lahko do pričetka programa pripravili zadostne količine materialov in nabavili majice. Prijavite se lahko tudi z elektronsko prijavnico tukaj.

 

Kaj morate imeti s sabo? Malico, športno obutev in veliko dobre volje.

Dragi otroci in mladi, veselimo se vaše navzočnosti,
animatorji, s. Marija, s. Barbara, g. župnik Janez

Informacije: s. Marija Zabret: 031 574 616031 574 616, zabret.marija@gmail.com
ali oratorij.bled@gmail.com