Romanje v Torino in Morneze

 

Si že slišal za salezijance in hčere Marije Pomočnice?

Si že videl don Boska in Marijo Mazzarello od blizu?

Želiš prositi za posebno milost, življenjsko spoznanje ali utrditi vez z Gospodom?

Si pomislil, da bi le v nekaj dneh prepotoval več kot 1000 km in dve stoletji?

Si si zaželel dobre, vesele, mladostne in modrostne družbe?

Bi si rad okrepil duha, dušo in telo?

 

Če si vsaj na kakšnega od teh vprašanj takoj odgovoril pritrdilno, potem te vabimo na romanje po svetih salezijanskih krajih v Italiji, v Torino in Morneze, od 30. aprila do 2. maja 2011.

 

V družbi hčera Marije Pomočnice in salezijancev se bomo priporočili Mariji Pomočnici v njeni baziliki v Torinu.  Ogledali si bomo znameniti valdoški oratorij in hodili po poteh sv. Janeza Boska. Spoznali bomo njegov rojstni kraj, kjer je odraščal ob skrbni mami Marjeti in v Mondoniu v rojstni hiši sv. Dominika Savia prosili tudi za osebno svetost.

 

Ob sv. Mariji Mazzarello bomo podoživeli nastanek Družbe hčera Marije Pomočnice. Skozi valponaško okence bomo preko vinogradov zrli v dolino in Gospoda prosili za poklicno rodovitnost vseh vej salezijanske družine.

 

Na romanju bomo peli, se družili, molili in se veselili presenečenj, ki nam jih bo Gospod naklanjal. Želiš na romanju na priprošnjo salezijanskih svetnikov prositi za kakšno posebno milost?  Pridite in videli boste, da se milosti in čudeži uresničujejo.