PAZI, 20. poletni oratorij na Bledu!
Letošnji poletni oratorij »Pazi, čas!«, ki je na Bledu potekal med 5. in 11. julijem, je združil več kot 80 otrok in mladih. Naša glavna junakinja je bila deklica Momo, ki smo jo spoznavali vsak dan v igrici, ki so nam jo zaigrali animatorji. Poleg igre smo veliko časa posvetili katehezam, delavnicam, druženju, molitvi in seveda petju veselih pesmic. V ustvarjalnih delavnicah smo izdelovali: ure, klobučke, žabice, škatlice, cofke, se učili prometnih pravil … Da nam ne zmanjkalo energije za vse te dejavnosti, smo imeli vmes čas za kosilo. Najboljše pa je prišlo vedno na koncu, in sicer velika igra.

V četrtek smo se odpravili na izlet na Hom, kjer nas je poleg mnogih presenečenj, čakala še pica. Oratorij 2010 »Pazi čas!« smo zaključili s sveto mašo in družinskim piknikom.

Hvala vsem naših animatorjem in s. Martini, ki so nas vedno znova nasmejali, nas v skupinah učili in spodbujali, da je v resnici pridobljen čas samo tisti čas, ki je podarjen. Se že veselim naslednjega oratorija čez leto dni.

Eva Antloga